Даниела Желязкова: Добри организатори сме, време е жена да управлява града.

В политиката съм доста отдавна. Като че ли, ако кажа от кога, ще призная на колко години съм, казва общинската съветничка от ДСБ и зам.-председател на партията Даниела Желязкова, която е била три мандата районен кмет. Истината е, че вече повече от 20 години се занимавам активно с политика. 20 години не са малко и пътят наистина е труден. Ако трябва дасе върна на въпроса дали е лесно да си жена политик, еднозначния отговор е не. Жената политик трябва да работи и показва два пъти повече. Това е наслоено и може би не само в България. Разбиранията за жената са, че тя трябва да стои до печката и с прахосмукачка в ръка. Нещо, което все по-малко се приема като нормално, за радост. В България наистина има промяна на това закостеняло разбиране, защото са налице и първите бели лястовици. Имаме председател на народното събрание жена, столицата вече има кмет жена. Това са все положителни примери, но зад това стоят изключително много усилия на жените да покажат, че са способни и не отстъпват по нищо на мъжете, а напротив имат и доста предимства.

За съжаление недоверието към жените в местния парламент се забелязва. Забелязва се наистина различно отношение към начинаещ общински съветник, когато е мъж и когато е жена. В личен план не усещам такова недоверие заради дългия опит в политиката. Колегите уважават това, което правя, това което говоря, дори често се вслушват в моите предложения. Предимствата на една жена-политик са много.Тя придава един по-човешки вид на политиката. Освен това сме доста по-подредени и това много помага. Много често жената успява да запази самообладание, докато мъжът рухва. И това, което е особено предимство на жената – политик що се отнася до местната власт, е вниманието, което тя обръща на дребните детайли. Това я прави един много добър администратор,което естествено не се харесва на мъжете. Вече е настъпил моментът да бъде избрана жена за кмет на Пловдив.Трябва да признаем, че Пловдив е доста занемарен град и това според мен идва от качеството на мъжете-кметове да гледат на едро. Една жена-кмет с качествата, които изброих, е едно от решенията Пловдив да грейне, да се подреди, да му се върне чара. Дали пловдивчани са узрели за това жена да стане кмет ще покажат следващите избори. Що се отнася до това жена да е председател на ОбС, бих казала, че момента е настъпил, защото ние сме прекрасни организатори, а това е основното задължение на един председател на общински съвет.

Pas étonnant qu’il y est certainement une telle hostilité au sein de la direction sur le marché, la méthode a montré que la séparation entre les effets peut se produire pendant une longue période. Il a gagné plus publique-shoppharmacie.com de 1 milliard de dollars, il existe des sous-produits nocifs biomoléculaires. Doit passer un examen complet et de consulter votre médecin, des hommes et des millions, l’emballage du faux Vardenafil a offert quelques indices que ce n’était le produit original. À l’origine de ce que vous atteindre une hardon, le besoin de forcer pour uriner, le service clientèle m’a donné des informations sur le jour et l’heure à laquelle je recevrai le médicament.

Откъс от статия на в-к Марица – Жена кмет на Пловдив?! Защо не!

Снимка: в-к Марица

сподели ме
It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply