Спас Гърневски откри предизборната си кампания

Кандидатът на ДСБ за кмет на град Пловдив Спас Гърневски откри предизборната си кампания вчера вДома на техниката. Това стана в присъствието на лидерът на ДСБ Иван Костов. Бяха представени кандидатите за районни кметове от ДСБ – за район “Централен” Петър Радевски, за “Южен” Димитър Русков и за район “Северен” Даниела Желязкова.

“Имам за цел да върна лицето на Пловдив и усмивките на пловдивчани, заяви кандидатът за кмет на „Демократи за силна България” Спас Гърневски. Познавам проблемите на моите съграждани, защото вече съм бил градоначалник, каза той и обясни, че залага в програмата си три акцента – промяна на транспортната схема и изграждане на паркоместа, водоснабдяването и чистотата на Пловдив.

“Големият проблем на Пловдив обаче е, че в последните години градът е стегнат в обръча на местната олигархия, която се създаде при продажбата на общинска собственост и непрозрачни схеми за публично-частно партньорство”, допълни Гърневски. Според него на този олигархичен модел за управление трябва да се сложи край, като се привлекат в местната власт структурите на гражданското общество и интелектуалния потенциал на града.

Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви, че Пловдив в последните години в икономическо състояние изостава от други градове като Севлиево, Стара Загора и Варна.

Източник: Plovdiv24.bg

сподели ме