Гърневски: Десни, не слушайте Софиянски!

„Призивът на Стефан Софиянски за обединение на всички десни около ГЕРБ е политическа глупост, защото никой не знае какво се крие зад тази партия. Начело стои един харизматичен, но все още недоказал се като управленец Бойко Борисов и настоящи, и бивши полицаи, повече свързани с лявото.” Това заяви лидерът на /ДСБ/ в Пловдив Спас Гърневски. Той призна, че предстои среща с местните структури на СДС в града, на която да се обсъдят възможностите за съвместни действия.

Един от въпросите, с който може да се постави началото е какво е управлението в Пловдив и полезно ли е за града, и как да се борим с корупционните практики във власта, смята Гърневски. Според него обаче е прибързано да се говори за обединение на десните политически сили.

„Време е в управлението на Пловдив да участват и структурите на гражданското общество. На местните избори ще подкрепим кандидатура или коалиция, която е готова да прекъсне управлението на партийната номенклатура в Пловдив”, каза още Спас Гърневски. Информацията е на Дарик радио.

Източник: Plovdiv24.bg

сподели ме