Спас Гърневски се разграничи от позицията на Матрин Димитров за управлението на Пловдив

Демократи за силна България - Пловдив категорично се разграничават от мнението на лидера на СДС  - Мартин Димитров, относно управлението на Пловдив в лицето на кмета Иван Тотев, от което явно личи, че не познава ситуацията в Пловдив. Правейки несръчен паралел между кмета и председателя на общинския съвет, той дава хранилка за интриги на посткомунистическите реваншистки сили в Пловдив, които само преди броени месеци бяха свалени от власт в града ни.

Нормално е в началото на едни нов и коренно различен от предишния мандат да липсва все още пълен синхрон в напасването на идеи, програми и приоритети за развитие на Пловдив, но когато се върви в една посока, нещата няма как да не се пресрещнат. Считаме, че екипът, съставен между г-н Иван Тотев и архитект Илко Николов като представители на партии, членуващи в ЕНП, ще навакса пропуснатото в последните пропилени мандати.

Демократи за силна България вярват в почтеността на всички, които искат бързо измъкване от блатото, в което е превърнат Пловдив.

Докато новата власт върви по този път, ние ще я подкрепяме особено ако се зачитат принципите на Синята коалиция за управление, които ние лансирахме ясно и открито, когато застанахме единствени преди втория тур на местните избори зад кандидатурата на Иван Тотев.

Убедени сме, че Мартин Димитров е бил подведен от хора, които не са наясно със социалните, икономическите и политическите проблеми на града ни от последните 12 години, за които немалък дял имат и неговите бивши отговорни съпартийци.

сподели ме