Спас Гърневски: Бюлетина №24 означава 24 часа работа за Пловдив

“Въпреки изтегления преди няколко месеца 50-милионен заем и асфалтираните вече улици, през следващите години градът пак ще бъде разкопан – предупреди вчера кандидатът на ДСБ за кмет на Пловдив Спас Гърневски на старта на предизборната кампания на партията си. – Сега улиците само се асфалтират, а скоро ще трябва да се подменя ВиК мрежата, част от която е на 100 години”, обясни ексградоначалникът. Гилдиите в Пловдив сами да посочват съответните на ресора им шефове в общината, обеща той, ако бъде избран за кмет.

Бюлетина номер 24, с която ДСБ ще участва в изборите на града, Гърневски разтълкува като втори 4-годишен мандат за себе си на кметския пост и 24-часова работа за града. “Да върнем лицето на града и усмивките на хората”, ще е основното мото на кампанията на ДСБ в града , стана ясно на вчерашната среща с кандидатите на партията за кметове и съветници с близо 300 пловдивчани в Дома на техниката, като над стотина останаха отвън. На специален екран беше представен кметският мандат на Спас Гърневски между 1995 и 1999 година. “В момента Пловдив е задушен в обръча на олигархията, отблъсква крупни инвеститори и задушава средния и дребен бизнес”, каза още Спас Гърневски на снощната си среща с пловдивчани.

“Спас изкара успешен 4-годишен мандат и за това през следващите 8 години го преследваха със следствия и клевети – така лидерът на партията Иван Костов започна речта си пред избирателите. Номинирането му кмет го реабилитира в очите на десния избирател в града – каза още лидерът на ДСБ. – Вие сте не само голям град, вие сте много специален голям град”, каза той и залата гръмна от овации. “От това, че Пловдив вече не е втори град в страната, губи самата България”, заяви Костов пред журналисти.

Източник: Plovdiv24.bg

сподели ме