Димитър Русков: Коматево ще има свой кметски наместник избран от жителите на района

Кандидатът от ДСБ за кмет на “Южен” Димитър Русков се срещна вчера с жители на квартал “Коматево”. В разговорите с живеещите в “Коматево” се включиха и лидерът на ДСБ Пловдив Спас Гърневски и другите двама кандидати за районни кметове от ДСБ – за район “Централен” – Петър Радевски и за “Северен” – Даниела Желязкова. Жителите на района представиха пред Димитър Русков проблемите в квартала, а именно разбитите улици в “Коматево”, липсата на зелени площи, разбитите тротоари, липсата на детски площадки и други.

“Имам волята да ударя с юмрук на масата на следващия кмет на Пловдив и заедно с него да решим проблемите Ви”, заяви пред гражданите на Коматево Димитър Русков.

“Коматево ще има кметски наместник в изнесено действащо кметство с посочено от жителите на Коматево лице. Той ще идва при мен всеки ден след работното ми време и ще ми казва какви проблеми имат коматевци за деня и ще се обсъдят и ще се решат”, допълни още Русков.

“Предлагаме Ви, млад човек за кмет на квартала, който има волята и желанието да реши проблемите Ви”, обърна се към коматевци Спас Гърневски.

Източник: Plovdiv24.bg

сподели ме