ДО ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА „КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ”

Светослав МалиновГоспода социалисти,
Виждам нежеланието Ви да се изправите срещу истината и да отговорите на най-важния въпрос – ЗАЩО ДЕЙСТВАТЕ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ?

Ясен е страхът Ви, но няма да се съобразя с него. Заради интереса на България и на всеки български данъкоплатец ще продължавам да търся Вашите отговори.

Задавам Ви въпросите, които тежат на всеки български гражданин. Дължите им отговор.

Господа социалисти,

  1.   Знаете ли, че българите са най-бедните граждани на ЕС?

  2. Защо продължавате да правите всичко възможно, за да поддържате в България едни от най-високите цени на газа в целия ЕС?

  3. Знаете ли, че ако България прекъсне енергийната си зависимост от Русия, цената на газа ще падне значително?

  4. Знаете ли, че по-ниската цена на газа ще отвори десетки хиляди работни места и ще намали производствените цени на стоките?

  5. Знаете ли, че проектът „Южен поток” осуетява тези възможности и бетонира високите цени на газа?

  6. Знаете ли, че за да построи това чуждо съоръжение на собствената си територия, държавата ни изтегли заем, който българските данъкоплатци ще изплащат десетилетия?

  7. Знаете ли, че от проекта „Южен поток” ще загубят всички български и европейски данъкоплатци и ще спечелят само шепа нашенски рубладжии и руският газов монополист?

 

Господа социалисти,
Вие работите срещу националния интерес и пълните джобовете на енергийната мафия.

 Арогантността Ви е впечатляваща. Националните интереси и патриотизмът могат да имат само едно истинско измерение – просперитета и благосъстоянието на българските граждани. Вашите действия, обслужващи руския газов монополист, пряко вредят на тази цел. Вие работите срещу собствените си гласоподаватели, срещу българите и срещу всяко българско домакинство. Не можете да отречете, защото е истина и това ще тежи на съвестта Ви. Но за съжаление ще тежи и на джоба на всеки българин.

Светослав Малинов
Реформаторски блок

сподели ме